BRI 3. grafikus továbbképzés

Az összes mezőt kötelező kitölteni

Az üzenet küldése folyamatban van, kérem várjon...

A küldés sikerrel járt!

 • BRI 3. tájékoztató

  BRI 3. > Inspiratív szakmai továbbképzés a grafikai alapokat ismerőknek

  JELENTKEZÉS: http://e-bookmark.org/bri3/

   

  KIKET VÁRUNK?

  Várjuk mindazokat, akik rendelkeznek a grafikus szakmai tudás alapjaival (például grafikus OKJ vizsgával), de tudásuk elmélyítésére, portfóliójuk bővítésére vágynak változatos, gyakorlati projektek által. A BRI3 képzés célja, hogy a biztos grafikai alapokat korszerű technikai ismeretekkel, komplex grafikai feladatokkal és inspiráló kortárs szemlélettel egészítse ki.
  Az egy éven át futó képzés alkalmas lehet a különböző művészeti egyetemek által elvárt portfolió építésére, bővítésére, illetve a pályán való elhelyezkedés segítésére. A grafikus munkát végzők számára a BRI3 továbbképzési forma az új szemlélet elsajátítását, az inspiráló szakmai légkör megtapasztalását és a grafika kortárs területeivel való ismerkedés lehetőségét jelenti.
   
  A képzés
  A BRI3 heti 2x3 óra kontaktórát jelent, melyek előadásokra és gyakorlati feladatokra épülnek. A képzés október 1-től kezdve, hétfőn és szerdán 17.00-20.00 óra közötti idősávban, összesen 180 órát foglal magába. A kis létszámú csoport lehetőséget ad arra, hogy a diákjaink a képességeiket személyre szabott tanári irányítással, intenzív formában fejlesszék. Az oktatás az Alkotás utcai iskolaépületben folyik. A csoport 10 főtől indul el, saját lap-top szükséges.
  A diákok a képzés sikeres teljesítéséről oklevelet kapnak. A képzés végén a saját portfóliók mellett, az év során készített munkákból közös kiadvány készül.
   
  Tanáraink, projektvezetők
  A képzést különböző grafikai területekről meghívott oktatók vezetik. Projektvezetők: Birinyi Tamás, Gulyás Benedek, Hegyi Béla, Lakosi Krisztián és Lakosi Richárd, Hlatki Dorottya, Pálfalusi Attila.
   
  Tematika
  A képzés több projektblokkból áll, mely projektek a kiegészítő technikai tudás átadására és speciális grafikai területek megismerésére szolgálnak. Tervezett témakörök: dinamikus kiadványtervezés, mozgó grafika, játéktervezés, augmented reality és virtual reality alkalmazási területei, UX-UI, branding, experimentális kiadványok megoldásai. 
   
  A képzésben való részvétel díja
  A Budai Rajziskola, mint alapítványi fenntartású intézmény nonprofit jelleggel működik.
  A képzés önköltséges, díja 200.000 Ft / év.
  Az alapítványi hozzájárulás befizetésének határideje: 2018. október 1.
  A Vizuális Kultúráért Alapítvány bankszámla száma: K&H Bank Zrt. 10400171-01700820-00000000 (közlemény: BRI 3. alapítványi támogatás).
   
  Jelentkezés
  A BRI 3-ra az elektronikus jelentkezési lap beküldésével lehet jelentkezni.
   
  JELENTKEZÉSI LAP: http://e-bookmark.org/bri3/
   
  • A jelentkezési határidő: 2018. szeptember 21. péntek
  • A jelentkezés feltétele: érettségi végzettség, grafikai alapok ismerete.
  • A felvételi vizsga időpontjai: 2018. szeptember 22. szombat, 10 óra
  • Pótfelvételi időpontja: 2018. szeptember 26. szerda, 17 óra             
   
  Felvételi követelmények
  A felvételi vizsga: portfolió bemutatása és elbeszélgetés
  A felvételi eljárás díja: 2500 Ft, amely banki átutalással fizetendő a Vizuális Kultúráért Alapítvány – K&H Bank Zrt. 10400171-01700820-00000000 számú bankszámlájára.
   
  Az oktatás iránt érdeklődőknek mindenkor készséggel állunk rendelkezésére tájékoztatással, tanácsadással, telefonon vagy személyesen.