BRI 3. grafikus továbbképzés

Az összes mezőt kötelező kitölteni

Az üzenet küldése folyamatban van, kérem várjon...

A küldés sikerrel járt!

 • frissítve: 2022. július 1.

 • BRI 3. grafikus továbbképzés

  2022/2023. tanév >>> Inspiratív, komplex szakmai tréning a grafikai alapokat ismerőknek 

  Jelentkezés: http://e-bookmark.org/bri3/

   
  A program időtartama: 9 hónap (180 óra)
  Helyszíne: Budai Rajziskola, 1123 Budapest, Alkotás utca 45.
  Szakmai vezető: Hegyi Béla
   
   
  KIKET VÁRUNK?
   
  Várjuk mindazokat, akik rendelkeznek a grafikus szakmai tudás alapjaival (például grafikus OKJ vizsgával), de tudásuk elmélyítésére, portfóliójuk bővítésére vágynak változatos, gyakorlati projektek végigvitelével. A BRI 3. tréning célja, hogy a biztos grafikai alapokat korszerű technikai ismeretekkel, komplex grafikai feladatokkal és inspiráló kortárs szemlélettel egészítse ki.
  Az egy éven át futó program alkalmas a különböző művészeti egyetemek által elvárt portfolió építésére, bővítésére, illetve a pályán való elhelyezkedés, illetve érvényesülés segítésére. A grafikus munkát végzők számára a BRI 3. program gyakorlati munkái során az új szemlélet elsajátítását, az inspiráló szakmai légkör megtapasztalását és a grafika kortárs területeivel való ismerkedés lehetőségét adja.
   
  A BRI 3. heti 2x3 óra csoportos kontaktórában megvalósuló, bevezető előadásokra és gyakorlati feladatokra épülő program, mely októberben kezdődik, és 2 hétköznap este (tervezetten hétfő és szerda), 17–20 óra közötti idősávban, összesen 180 órát foglal magában. A csoportmunka lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők a képességeiket személyre szabott tanári irányítással, intenzív formában fejlesszék. Az oktatás az Alkotás utcai épületben (ill. szükség esetén online formában) folyik. A csoport 10 főtől indul el – a részvételhez saját laptop, illetve internet hozzáférés szükséges. A program maximális létszáma: 12 fő.
  A program végén bemutatót szervezünk az elkészült munkák prezentálására, és a résztvevők a program teljesítéséről oklevelet kapnak.
   
  Tanáraink, projektvezetők
   
  A programot, Hegyi Béla szakmai vezetése mellett (tervezőgrafikus, a MOME és a BRI tanára) a különböző grafikai és médiaterületek szakavatott képviselői, meghívott oktatók vezetik. Projektvezetők: Birinyi Tamás, Bogosi Gábor, Gulyás Benedek, Hegyi Béla, Hlatki Dorottya, Lakosi Richárd, Lakosi Krisztián, Pálfalusi Attila Viktor, Vásárhelyi Áron.
   
  A program több projektblokkból áll, mely projektek a kiegészítő technikai tudás átadására és speciális grafikai területek megismerésére szolgálnak. Tervezett témakörök: dinamikus kiadványtervezés, mozgó grafika, játéktervezés, augmented reality és virtual reality alkalmazási területei, UX-UI, branding, experimentális kiadványok megoldásai. 
   
  A program díja
   
  A program a Budai Rajziskola felnőttprogrami keretein belül – saját programi programmal – önköltséggel, nonprofit jelleggel működik. A program önköltséges, díja: 240.000 Ft / év, befizetésének határideje: 2022. október, a program kezdete.
   
   
  Jelentkezés
   
  A BRI 3-ra az elektronikus űrlap beküldésével lehet jelentkezni: hamarosan...
   
  • A jelentkezés és a portfólió feltöltésének határideje: 2022. szeptember 15.
            (Feltöltés helye: hamarosan...)
  • A felvételi bemutatkozás időpontja: 2022. szeptember 21., szerda 16 óra
  • Helyszíne: Budai Rajziskola, 1123 Bp., Alkotás utca 45.
   
   
  A jelentkezés feltétele: grafikai szakmai ismeretek. A bemutatkozó beszélgetésen a portfolió átbeszélésére kerül sor. A csoport kialakításának szempontjai: a bemutatott portfólió szakmai színvonala, grafikus tervezői kompetenciák jelenléte, a szakmai munkák sokrétűsége, színvonala, a tervezői karakter, a részvételi motiváció.
   
   
  A program iránt érdeklődőknek mindenkor készséggel állunk rendelkezésére tájékoztatással, tanácsadással e-mailen, telefonon vagy személyesen. Várjuk érdeklődését, jelentkezését az info@budairajziskola.hu e-mail címen, telefonon (1/355-0341 – Szombathelyi Réka).