BRI 3. grafikus továbbképzés

Az összes mezőt kötelező kitölteni

Az üzenet küldése folyamatban van, kérem várjon...

A küldés sikerrel járt!

 • frissítve: 2021. augusztus 10.

 • BRI 3. grafikus továbbképzés

  Felnőttképzés

   

  2021/2022. tanév >>> Inspiratív komplex, szakmai tréning a grafikai alapokat ismerőknek

  Jelentkezés: http://e-bookmark.org/bri3/

   

  A felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/003795
  A képzés időtartama: 9 hónap (180 óra)
  A képzés helyszíne: Budai Rajziskola, 1123 Budapest, Alkotás utca 45.
  Szakmai vezető: Hegyi Béla tervezőgrafikus
   

  KIKET VÁRUNK?

  Várjuk mindazokat, akik rendelkeznek a grafikus szakmai tudás alapjaival (például grafikus OKJ vizsgával), de tudásuk elmélyítésére, portfóliójuk bővítésére vágynak változatos, gyakorlati projektek végigvitelével. A BRI 3. tréning célja, hogy a biztos grafikai alapokat korszerű technikai ismeretekkel, komplex grafikai feladatokkal és inspiráló kortárs szemlélettel egészítse ki.
  Az egy éven át futó képzés alkalmas lehet a különböző művészeti egyetemek által elvárt portfolió építésére, bővítésére, illetve a pályán való elhelyezkedés, illetve érvényesülés segítésére. A grafikus munkát végzők számára a BRI 3. továbbképzés gyakorlati munkái során az új szemlélet elsajátítását, az inspiráló szakmai légkör megtapasztalását és a grafika kortárs területeivel való ismerkedés lehetőségét adja.
   
  A képzés
  A BRI 3. heti 2x3 óra csoportos kontaktórában megvalósuló, bevezető előadásokra és gyakorlati feladatokra épülő továbbképzés, mely októberben kezdődik, és 2 hétköznap este, 17–20 óra közötti idősávban, összesen 180 órát foglal magában. A kis létszámú csoportban végzett munka lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők a képességeiket személyre szabott tanári irányítással, intenzív formában fejlesszék. Az oktatás az Alkotás utcai iskolaépületben (ill. a járvány időszakában, szükség esetén online formában) folyik. A csoport 10 főtől indul el – a részvételhez saját lap-top, illetve internet hozzáférés szükséges. A képzés maximális létszáma: 12 fő.
  A diákok a képzés sikeres teljesítéséről oklevelet kapnak. Az Iskola, tanfolyamot lezáró bemutatót szervez.
   
  Tanáraink, projektvezetők
  A képzést, Hegyi Béla szakmai vezetése mellett (tervezőgrafikus, a MOME és a BRI tanára) a különböző grafikai és médiaterületek szakavatott képviselői, meghívott oktatók vezetik. Projektvezetők: Birinyi Tamás, Bogosi Gábor, Gulyás Benedek, Hegyi Béla, Hlatki Dorottya, Lakosi Richárd, Lakosi Krisztián, Pálfalusi Attila Viktor.
   
  Tematika
  A képzés több projektblokkból áll, mely projektek a kiegészítő technikai tudás átadására és speciális grafikai területek megismerésére szolgálnak. Tervezett témakörök: dinamikus kiadványtervezés, mozgó grafika, játéktervezés, augmented reality és virtual reality alkalmazási területei, UX-UI, branding, experimentális kiadványok megoldásai. 
   
  A képzés részvétel díja
  A képzés a Budai Rajziskola felnőttképzési keretein belül – saját képzési programmal – önköltséggel, nonprofit jelleggel működik. A képzés önköltséges, díja: 220.000 Ft / év, befizetésének határideje: 2021. október, a képzés kezdete.
   
   
  Jelentkezés
  A BRI 3-ra az elektronikus jelentkezési lap beküldésével lehet jelentkezni: http://e-bookmark.org/bri3/
  • A jelentkezési határidő: 2021. szeptember 15.
  • A jelentkezés feltétele: érettségi végzettség, grafikai alapok ismerete
  • A felvételi bemutatkozás időpontja: 2021. szeptember 22., szerda 16 óra
   
  Felvételi követelmények
  A felvételi vizsga: portfolió bemutatása és elbeszélgetés
  A felvételi rangsor kialakításának legfőbb szempontjai: a bemutatott portfólió szakmai színvonala, grafikus tervezői kompetenciák jelenléte, a szakmai munkák sokrétűsége, egyenletes színvonala, a részvételi motiváció erőssége.
   
   
  Az oktatás iránt érdeklődőknek mindenkor készséggel állunk rendelkezésére tájékoztatással, tanácsadással e-mailen, telefonon vagy személyesen.
  Várjuk érdeklődését az info@budairajziskola.hu e-mail címen, telefonon (1/355-0341 – Szombathelyi Réka).