Tájékoztató / jelentkezés / árak

Frissítve: 2021. szeptember 17.

Általános tájékoztató

 
 
ÓRABEOSZTÁS: pdf

Szabadiskolai óráink szeptember 3-án, pénteken indulnak!

 
Jelentkezési lap:   doc /  pdf
 

Szabadiskolai képzéseinken sem felvételi vizsga, sem felső korhatár nincs – művésztanáraink által vezetett csoportjainkba mindenkit szeretettel várunk! A tanfolyamokat három korcsoport szerint szervezzük: különféle tematikával várjuk a kisiskolásokat, a felsőtagozatosokat, illetve a középiskolásokat és a felnőtteket is. A csoportokhoz a tanév folyamán bármikor lehet csatlakozni, a személyes korrektúráknak köszönhetően minden résztvevő a tudásszintjéhez alkalmazkodó tanári segítséggel fejlődhet. 

A Budai Rajziskola vállalja, hogy a meghirdetett és megkezdett programokhoz az alkalmas műtermi-műhely körülményeket biztosítja, illetve a tanárok betegség vagy egyéb okból való esetleges hiányzásakor megfelelő helyettesről gondoskodik. A Rajziskola a képzés szervezésében bekövetkezett esetleges változásokról személyesen, e-mailben vagy telefonon értesíti a tanulókat.
 
Beiratkozás a recepcióval való előzetes egyeztetéssel, a jelentkezési lap kitöltésével és az adott hónapra váltott bérlet vagy napi­jegy megvásárlásával történhet. A jelentkezési lap elérhető személyesen a recepción vagy az oldal alján található linken.
A foglalkozásokra szóló bérletet minden hónap első alkalma előtt kell megváltani. A tanfolyamok önköltségesek, non-profit jellegűek. Új hónap díjfizetésekor a hiányzásokat nem tudjuk figyelembe venni, de érvényes bérlet mellett a kimaradt órákat más napokon, a párhuzamos csoportokban bepótolhatod.
Kérjük, hogy a megváltott bérletet mindig hozzátok magatokkal, mert minden alkalommal ellenőrizzük a foglalkozásokon. Az aktuális hónapra szólóérvényes bérlet nélkül az órák nem látogathatók! A bérletek névre szólóak, azokat másra átruházni nem lehet.
A beiratkozók vállalják, hogy az iskolai helyiségeket, eszközöket kellő gondossággal, rendeltetésszerűen használják.
 
A tanfolyami év és tanítási szünetek: szabadiskolai képzéseinket szeptember első munkanapjától május végéig szervezzük, hétfőtől szombatig. A szabadiskolai tanfolyamokon csak a Karácsony-Szilveszter közötti téli szünetben (2021. december 22-től 2022. január 02-ig), és más „piros betűs” ünnepnapokon, valamint a kiadott pihenőnapokon szünetel az oktatás. Az ettől eltérő oktatási rendet minden esetben előre jelezzük az órákon és az iskolában elhelyezett hirdetőtáblákon.

A nyári hónapokban csaknem 30 féle 1 hetes programmal várjuk a gyerekeket, felnőtteket és a felvételire készülőket. (A részletes nyári program megjelenése április végén várható.)

A rajztermekben különböző méretű rajztáblák állnak rendelkezésre. Eszközként kezdetben elegendő a puha ceruza és radír, később az eszköztár bővíthető szénnel vagy tetszés szerinti egyéb színes rajz- és festőeszközökkel.

A csoportokhoz, a tanév folyamán bármikor csatlakozhatsz, tudászintedhez alkalmazkodó feladatokkal fejlődhetsz. 
  
 
TANFOLYAMI BÉRLETÁRAK
2021/2022. tanévre, egy hónapra, rendszeres óralátogatáshoz
 
Heti 1 x 2 óra                       10.400 Ft/hó                      
(1300 Ft/óra kisiskolásoknak eszköz- és anyagköltséggel, felső tagozatosoknak a rajzlapok biztosításával)
  - csak 14 év alattiak számára kialakított óratípus
 
Heti 1 x 3 óra                     14.400 Ft/hó                      
(1200 Ft/óra felső tagozatosok, középiskolások, felnőttek számára saját eszközzel és rajzlappal)
 
Heti 2 x 3 óra                     26.000 Ft/hó                     
(1080 Ft/óra középiskolásoknak, felnőtteknek saját eszközzel és rajzlappal)
 
Heti 3 x 3 óra                     36.000 Ft/hó                     
(1000 Ft/óra középiskolásoknak, felnőtteknek saját eszközzel és rajzlappal)
 
Napijegy
1x2 óra                               3.600 Ft/alkalom                
1x3 óra                               4.600 Ft/alkalom            
 
 
Kurzusok
A változó hosszúságú szakmai kurzusok részvételi díját beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni vagy előzőleg átutalni. Jelentkezésnek a program részvételi díjának befizetése minősül; a kurzusokra történő felvétel a jelentkezések sorrendjében történik. A díjakat az óraszámtól és szükséges anyagoktól, felszerelésektől függően számítjuk. A szakmai kurzusok egyedi díjait a részletes leírásban jelezzük. 
 
Befizetés
A szabadiskolai tanfolyamok, kurzusok díja fizethető az iskolában készpénzzel vagy banki átutalással a Vizuális Kultúráért Alapítvány részére: K&H Bank Zrt. 10400171-01700820-00000000. (Bankkártyát, egyéb kártyát vagy utalványt sajnos nem áll módunkban elfogadni.)

A megkezdett tanfolyam vagy kurzus árának visszafizetésére nincs mód, de igazolt, tartós betegség esetén a bérlet ‒ a gyógyulást követően, az Iskolával  egyeztetve ‒ a tanfolyami év után is felhasználható.

Dombi Tünde – dombi.tunde@budairajziskola.hu, telefon: +36 1/355-0341

 

Jelentkezési lap:  doc /  pdf

 

Várjuk észrevételeit!

Ossza meg velünk véleményét szolgáltatásainkról, segítsen, hogy segíthessünk!
Köszönjük, hogy művészeti tanulmányaihoz a Budai Rajziskolát választotta. Folyamatosan törekszünk arra, hogy széles körű, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.
 
Miben segíthet Ön?
Ha észrevételeivel segíti Iskolánkat, értékes ötleteit igyekszünk megvalósítani, azok nyomán új fejlesztéseket indítani. Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásaink minőségét és természetesen, kijavítsuk esetleges hibáinkat. 

Kérjük, ossza meg velünk

  • véleményét szolgáltatásainkról,
  • javaslatait, milyen módon tudnánk javítani a kiszolgálás színvonalán,
  • kezdeményezéseit egy Ön által igényelt, de kínálatunkból még hiányzó szolgáltatásról,
  • az esetleges negatív tapasztalatait.

Észrevételeit többféle módon is eljuttathatja részünkre.

Telefonon munkanapokon 8:30–18 óráig a 355-0341-es telefonszámon.
Írásban postacímünkre Budai Rajziskola, 1123 Budapest, Alkotás utca 45. vagy e-mailben az info@budairajziskola.hu címre.